ProjectenFebruari 2021

Het voorjaar in de lucht, tijd voor een vrolijk behang in de kinderkamer.  De vele hoekjes en vakjes zijn voor onze vakman geen probleem. 


November 2020

Jaren 30 trap in volle glorie hersteld door Henk en Ab. Dit soort projecten wordt altijd met veel zorg en trots uitgevoerd.


April 2020

Op een van de meest idyllische plekjes, aan de rand van Oosterbeek, werken Gerard, Nicky en Sander aan het bijzonder mooie woonhuis van een grote boerderij. Ons team kan gelukkig buiten en op gepaste afstand van elkaar doorwerken in deze lastige tijd. 


Juli 2019

Hans en Henk werken zichtbaar met heel erg veel plezier en trots aan het houtwerk van de RK Kerk St. Bernulphus in Oosterbeek. Hier zie je vakmanschap in alle opzichten.


April 2019

De serre van Villa Ruimzicht was weer toe aan een uitgebreide verfbeurt. Al decennia zorgt Berendsen Schilderwerken voor dit prachtige historische pand aan de Paul Krugerstraat in Oosterbeek. Heeft u ook zo`n bijzondere serre? Laat het ons weten en we komen graag langs voor een offerte op maat.

Januari 2019

De luiken van deze mooie kantoorvilla worden door onze professional gespoten in de werkplaats. Dit kan weer jaren mee. Een prima klus voor de wintermaanden.


November 2018

Bij de witte zorgvilla van Verburgt-Molhuysen Staete in Oosterbeek waren de gezamenlijke woonkamers toe aan een opfrisbeurt. Henk, Gerard en Idris hebben behangen en gesausd in mooie warme kleuren.

 


Augustus 2018

In samenwerking met Mandy van Brussel van Styling 22 uit Elst werken wij deze maand aan een heel mooi binnenproject in Oosterbeek. Onze behangspecialist Henk heeft deze prachtige muren gemaakt i.c.m. verf van Painting the Past.


Mei - Juli 2018

Villa Marie-Louise in Oosterbeek krijgt een volledige nieuwe schilderbeurt rondom. Henk, Nicky, Ronald en Salih werken ook met de warmte hard door aan dit mooie project! 


Februari 2018

Ook zo'n zin in nieuwe kleuren in huis dit voorjaar? Onze Bert en Sander komen graag bij u langs. In een middag was deze woonkamer weer fris, vrolijk en opgeruimd. Ook voor kleuradvies bent u bij Berendsen Schilderwerken aan het juiste adres!


December 2017

Hans is druk in onze werkplaats met het schuren, plamuren, schilderen en aflakken van de luiken van de historische boerderij van Hoeve Klein Mariëndaal te Arnhem.  Een mooi project voor de wintermaanden. 

 Villa Laura wordt Villa Mendet te Heelsum.

Volledig schilderwerk binnen en buiten. 

- Start project juli 2017

- Gereed medio december 2017