Berendsen Schilderwerken is opgericht  in 1894 en al 5 generaties lang zijn wij uw traditionele schilder in Oosterbeek e.o. voor zowel schilderwerk binnen als buiten. Wij hebben 125 jaar ervaring met beide disciplines en weten precies wat we moeten doen om een kwalitatieve afwerking van uw schilderwerk te kunnen garanderen. Zo kunt u jaren vooruit met ons schilderwerk.

 

Een belangrijke eerste stap binnen onze werkzaamheden is het informeren en adviseren van de klant, waarbij wij uw wensen in kaart brengen. Wij zullen uw wensen vervolgens omzetten in schilderwerk waar u jarenlang van kunt genieten. Kleuren kunnen een grote invloed hebben op de sfeer in en aan uw pand, een juiste keuze is daarom van groot belang! Daarbij ondersteunen wij u zo nodig graag door het bieden van kleuradvies.

 

U kunt bij ons terecht om uw particuliere- alsmede uw commerciële vastgoed van een onderhoudsbeurt te voorzien of om het in een compleet nieuw jasje te steken.

Wij maken uitsluitend gebruik van professionele verf die de juiste laagdikte en dekking heeft en bovendien kleurecht is, waardoor de verfraaiing van het pand volledig tot zijn recht komt.