Meesterschilders Oosterbeek

Al meer dan 120 jaar kwaliteit en service

Buitenschilderwerk

Schilderen is een belangrijk onderdeel van het onderhouden van uw woning of bedrijfspand. Onderhoud door een vakspecialist is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van uw pand, maar ook voor de bescherming tegen weersinvloeden en gebruikersbeschadigingen. Gedegen buitenschilderwerk heeft een beschermende functie en houdt de onderdelen van uw pand in goede staat.

 

Berendsen Schilderwerken verzorgt schilderwerk op maat, van een kleine onderhoudsbeurt tot complete schildersystemen, inclusief houtrotreparatie. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen, steigers en hoogwerkers. Ons team van ervaren en gespecialiseerde vakmensen staat garant voor de uitvoering van kwalitatief hoogstaand schilderwerk.

Binnenschilderwerk

Goed binnenschilderwerk geeft uw woning een mooie uitstraling, maar zorgt ook voor de nodige bescherming. Zo zorgt een afwerklaag voor bescherming tegen slijtage, vocht en schimmels.

Kleur bepaalt ook voor een groot deel de sfeer in huis. Wellicht heeft u zelf al een idee over kleurgebruik en anders kijken en denken wij graag met u mee.