Meesterschilders Oosterbeek

Al meer dan 120 jaar kwaliteit en service

Wandafwerking

Als u het interieur van uw woning of bedrijfspand onderhanden wil nemen, dan bent u bij Berendsen Schilderwerken aan het juiste adres. Wij verzorgen niet alleen uw buiten- en binnenschilderwerk, maar wij bieden ook meerdere soorten stijlvolle wandafwerking, waarbij wij u goed kunnen adviseren over de verschillende mogelijkheden, materialen en technieken die mogelijk zijn.

Behangen

Berendsen Schilderwerken heeft veel ervaring in het plakken van alle soorten behang. Zowel papier als (schuim)vinylbehang. Behangen is een precisie werk, immers het naadloos aanbrengen van behang op een groot oppervlak is vakwerk waarbij wij u graag helpen. 

 

U kunt zelf uw favoriete behang kiezen, maar wij kunnen u desgewenst ook adviseren en hebben veel verschillende stalenboeken van bekende merken. 

 

Merken waar wij o.a. mee werken:

- Arte

- BN

- Eiffinger

- Elites

- Intervos

- Piet Boon

- Saartje Prum

- Studio Pip

 

 

Glasweefselbehang

Glasweefsel doet wonderen op wanden, doordat het een opvullend en scheuroverbruggend karakter heeft. Daarnaast is het stoot- en krasvast en goed reinigbaar wat het geschikt maakt voor wanden die het zwaar te verduren hebben. Glasweefselbehang is verkrijgbaar in veel verschillende structuren en het is tevens af te werken met alle soorten muurverf in iedere gewenste kleur.

 

Behangen, spuiten, decoratieve wandafwerking met bijvoorbeeld meerkleuren-muurverven en ondergrondversterkende weefselsystemen: het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Het eerste advies is voor elke opdrachtgever dan ook steeds hetzelfde: een afspraak voor een persoonlijk gesprek om tot een juiste keuze voor materiaal en uitstraling te komen.